Bemutatkozás

 

18 éves korom óta szakácsként dolgozom, Udinében kezdtem tanulóként, Velencében, az Excelsior szállodában Ferdinando Alzetta volt a mesterem, majd London, Moszkva, New York és Szöul következett, ahol Angelo Paracucchi séfjeként dolgozhattam.

Több mint 25 éve érkeztem Magyarországra, a rendszerváltás évében, és látogatásomat rövid időre terveztem. Az élet azonban sokszor váratlan dolgokat produkál. Megismertem a feleségemet, saját éttermet nyitottunk, és hamar a város legelismertebb éttermeként kezdték emlegetni a „Fausto’s”-t.  Cavicchiolo Giorgio a nyitás óta irányítja a konyhánkat, Maul Gergely teremfőnök is közel 20 éve meghatározó egyénisége éttermünknek.

Kortárs olasz konyhánkban bátran ötvözzük a hagyományos ízeket, összetevőket a helyi alapanyagokkal, a tanult tudást az ösztönös megérzéssel. Éttermünk 1994 óta számos hazai és külföldi elismeréssel büszkélkedhet, a legnagyobb elismerést azonban széles törzsközönségünk jelenti, mely napról napra inspirál minket arra, hogy megmutassuk mindazt, amit a vendéglátásról gondolunk.

ugrás fel