Bemutatkozás

 

18 éves korom óta szakácsként dolgozom, Udinében kezdtem tanulóként, Velencében, az Excelsior szállodában Ferdinando Alzetta volt a mesterem, majd London, Moszkva, New York és Szöul következett, ahol Angelo Paracucchi séfjeként dolgozhattam.

Több mint 25 éve érkeztem Magyarországra, a rendszerváltás évében, és látogatásomat rövid időre terveztem. Az élet azonban sokszor váratlan dolgokat produkál. Megismertem a feleségemet, saját éttermet nyitottunk, és hamar a város legelismertebb éttermeként kezdték emlegetni a „Fausto’s”-t.  Cavicchiolo Giorgio a nyitás óta irányítja a konyhánkat, Maul Gergely teremfőnök is közel 20 éve meghatározó egyénisége éttermünknek.

Kortárs olasz konyhánkban bátran ötvözzük a hagyományos ízeket, összetevőket a helyi alapanyagokkal, a tanult tudást az ösztönös megérzéssel. Éttermünk 1994 óta számos hazai és külföldi elismeréssel büszkélkedhet, a legnagyobb elismerést azonban széles törzsközönségünk jelenti, mely napról napra inspirál minket arra, hogy megmutassuk mindazt, amit a vendéglátásról gondolunk.

ugrás fel

Kedves Vendégeink!

Éttermünk Január 6-tól Január 13-ig zárva tart.

Megértésüket köszönjük.

Dear Guests,

We would like to inform you that our restaurant
will be closed from 06th of january untill 13th of January.

Thank you for your understanding.