Ristorante és Osteria, két hangulat, egy helyen.

Közös konyha, közös bor és italválaszték, különböző étlap, különböző hangulat! Bármelyiket is választja, a tőlem megszokott minőségű gasztronómiai élmény várja.
Fausto Di Vora

Ristorante

A délben és este nyitva tartó Ristorante az olasz konyha klasszikus ízeit kínálja kifinomult, kortárs értelmezésben, kiváló, szezonális olasz és helyi alapanyagokból készítve, elegáns környezetben, attraktív tálalásban, figyelmes kiszolgálással.

Azon vagyunk, hogy fogásaink minden alkotóeleme megőrizze saját karakterét, és ezzel alkossunk kiegyensúlyozott, harmonikus ízvilágot. Az étlapon található fogásainkat 4-7 fogásos kóstolómenü formájában is kínáljuk, akár a hozzá illő borpárosítással.

Kérjük érkezését asztalfoglalással biztosítsa!

Kisgyermekekkel érkező vendégeinknek az Osteria bisztró részt ajánljuk!

Dress code: Smart casual

Osteria

A déltől folyamatos nyitva tartással üzemelő Osteria oldottabb bisztróhangulatban kínálja az olasz konyha könnyed, autentikus fogásait.

Hal és húsételeinket, házi készítésű tésztáinkat egyszerű, mindig friss szezonális és helyi alapanyagokkal készítjük.

Az évszakonként változó, emblematikus ételeinket tartalmazó étlapot, naponta frissülő változatos ajánlattal gazdagítjuk, melyet ötfogásos kóstolómenü formájában is rendelhet.

Fausto Di Vora: Örömmel főzni

Fausto Di Vora több mint 20 éve él Budapesten. Éttermeiben olasz csúcsgasztronómiával találkoznak a vendégek nap mint nap.

Magyar nyelven megjelent Örömmel főzni című könyve azzal a szándékkal született, hogy az olvasók is megismerhessék kifinomult konyháját, a gasztronómiáról és a vendéglátásról vallott nézeteit.

Ristorante
Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek:
12-15  19-23

Szombat
18-23

Vasárnap
Zárva

Cím: 1072 Budapest, Dohány utca 5.

Telefon: +36 30 589 1813 E-mail: ristorante@fausto.hu

Osteria
Nyitva tartás:

Hétfő-Szombat:
12-23

Vasárnap
Zárva

Cím: 1072 Budapest, Dohány utca 5.

Telefon: +36 1 269 6806 E-mail: osteria@fausto.hu

Fausto's

1072 Budapest, Dohány utca 5. A Dohány utca 11. szám alatt a Zsinagóga mellett fizetős parkoló működik.

ugrás fel

Kedves Vendégeink,

Fausto’s a casa tua!
Éttermünk egy időre bezárt, de konyhánk továbbra is üzemel! Fogásainkat átveheti éttermünkben, vagy igény szerint házhoz szállítjuk Önnek.

Fausto’s az otthonában
Családi-baráti társaságok 3-5 fogásos ebédjét-vacsoráját otthonában elkészítjük, és igény szerint felszolgáljuk Önöknek 6 fő létszámtól.

Részletekről érdeklődjön kollégáinknál!
ristorante@fausto.hu, +36305891813

——

Dear Guests,

Fausto’s a casa tua!
Our restaurant is closed but our kitchen is still working.  You can take away your favorite dishes  from the restaurant or we can deliver it to your home.

Fausto’s at your home
We are happy to prepare and serve a 3-5 course lunch or dinner menu in your home with your friend or family; this offer is valid for reservations for minimum 6 people.

Please contact us for more information, we would be happy to answer any questions you may have.
ristorante@fausto.hu, +36305891813