Ristorante étlap

A délben és este nyitva tartó Ristorante az olasz konyha klasszikus ízeit kínálja kifinomult, kortárs értelmezésben, kiváló, szezonális olasz és helyi alapanyagokból készítve, elegáns környezetben, attraktív tálalásban, figyelmes kiszolgálással

Degusztációs menük 4-7 fogás 22.000 – 30.000.-

Borpárosítással: 28.000 – 40.000.-

ELŐÉTELEK

Marinált bélszín, padlizsán, ricotta, koriander  6.500.-

Füstölt lazac, sajtkrém, rucola, paradicsom consommé  4.800.-

Párolt garnéla, sárgadinnye, gyömbér, dió  5.500.-

Tengeri sügér tatár, marinált libamáj, eper, rebarbara  6.200.-

Sauris sonka, bivaly mozzarella  4.200.-

LEVESEK

Mediterrán halleves  6.200.- 

Zöldborsó krémleves, gyömbér  2.200.-

TÉSZTÁK

Risotto, spenót, rák  5.500.-

Házi tészta, borjú, tonhalszósz, kapribogyó  5.200.-

Tagliatelle, padlizsán, bivaly mozzarella, dió  4.200.-

Paccheri, brokkoli, kalamári, fekete kagyló, paradicsom  6.500.-

FŐÉTELEK

Borjú filé, snidling, burgonya, spenót  9.500.-

Bélszín szeletek, avokádó, paradicsom, rucola  10.500.-

Sütőben sült arany sügér, burgonya, padlizsán, bazsalikom  8.500.-

Lazac pisztráng, olíva, cukkini  6.000.-  

Rák tempura, zöldség, csípős paradicsom  7.500.-

DESSZERTEK

Narancsos fehér csokoládé mousse  3.200.-

Kókusz sorbet, eper  2.500.-

Csokoládé torta, kókusz, mangó, kurkuma  3.200.-

Tiramisu  2.500.-

Sajtválogatás 4.200.-

Nyitva tartás:

Hétfő-Szombat:
12:00-22:30

Vasárnap Zárva

Kapcsolat:

Cím: 1072 Budapest, Dohány utca 5.

Telefon: +36 30 589 1813
E-mail: ristorante@fausto.hu

ugrás fel

Announcement

  Taking into account events in Italy, after a long deliberation, we have decided that from Monday 16 March our restaurant will be suspended indefinitely.

We have made our decision above all ethical considerations for the benefit of our employees, their families and our guests. In the broader sense, we justify our decision that we want Hungary to avoid the tragedy of Lombardy!

In this situation, we believe that the only responsible behavior is to limit our movements to a minimum and encourage others to do so by stopping. Going to a restaurant, theater, cinema, company, is a great thing, but we think the only possible attitude is to be able to stay at home, reducing the number of contacts.

Think of the elderly, the weak, the people who are particularly vulnerable to the virus, the health care workers. It is all up to us how we will fight in the future, how much the disease will spread.

Of course, we ensure the financial security of our employees even during the closing time!