Változások és meglepetések - I. fejezet

Változások és meglepetések - I. fejezet

Az elmúlt hónapokat rengeteg új érzéssel, tanulsággal, tapasztalattal gazdagodva éltem.

Gyakran ragaszkodunk dolgokhoz, igyekszünk elkerülni az ismeretlent, nehezen hagyjuk el a járt utat a járatlanért. Az állandóságra, biztonságra, kiszámíthatóságra való törekvésünk így sokszor nem enged utat bizonyos szükséges változásoknak. Pedig a változással új energiák születhetnek, más dinamikák kelhetnek életre, elősegítve a folyamatos megújulást, így a vágyott biztonságot, kiszámíthatóságot állandóságot is.

Idén egy minden korábbinál drasztikusabb megújulási folyamatunkat éljük, melynek első lépéseként ez év elejétől konyhánk vezetését Péter és Ákos vette át.

Végetlen öröm és büszkeség látni, ahogy új lendületet kapva nekilátnak megvalósítani évek óta vágyott elképzeléseimet, ami talán már hosszú évek óta érlelődött bennük, amit pár hónappal ezelőtt talán maguk sem hittek el, hogy lehetséges.

 

Pfluger Ákos 11 éve készíti legjobb tésztáinkat, leveseinket. Ismeri minden rezdülésünket, tökéletesen alkalmazkodik elképzeléseinkhez, ízvilágunkhoz.

 

Tiba Péter 9 éve felel főételeinkért és a tálalásért, kiváló szakember, tehetséges szervező, osztozik összes értékünkben.

 

Mindketten nagyszerű emberek, akik hétről-hétre egyre magabiztosabban, hatalmas energiával és ambícióval reformálták meg a konyhánkat, hoztak új struktúrákat, új szemléletet, megőrizve azt a tradíciót és azokat az értékeket, melyek immár három évtizede jellemeznek minket és amelyek nélkül sosem szeretnénk éttermet vezetni.

Ez az évünk a változások és meglepetések éve lesz!

Vissza a blogba