Az élet úgy hozta, hogy végül Budapesten valósíthattam meg gyermekkori álmomat, egy saját éttermet feleségemmel, Anikóval közösen, mikor hosszú tervezés és előkészületek után igazi olasz intézményt nyitottunk 1994-ben a Dohány utcában. Számunkra a Fausto’s nem pusztán családi vállalkozás, életünk fontos esszenciája, melynek működésében immár felnőtt gyermekeink is egyre nagyobb részt vállalnak.

Merész, elkötelezett, nagy tudású személyzettel dolgozunk. Tudjuk, hogy a változó idők során a siker alapelvei mindig szilárdak: Emlékezetesen jó ételeket, és élményt adni a vendégeknek nap mint nap.

Akik nélkül nem menne

Fausto filozófiájával összhangban, kortárs olasz konyhánkon bátran ötvözzük a mediterrán ízeket, összetevőket a helyi alapanyagokkal, a tanult tudást az ösztönös megérzéssel. Törekvésünk, hogy fogásaink minden eleme megőrizze saját karakterét, és ezzel alkossunk kiegyensúlyozott, harmonikus ízvilágot.

Beszállítóink megbízható, minőségi partnerek, minden termékük nyersen érkezik, fogásaink minden eleme helyben megmunkált és elkészített.

  • Giorgio Cavicchiolo 1994

  • Maul Gergely 1998

  • Gyurián Tamás 2009

  • Varga Róbert 2013

  • Pfluger Ákos 2013

  • Madarász Ádám 2014

  • Tiba Péter 2015

  • Kulcsár Kata 2016

  • Süveges Fruzsina 2020

  • Szőke Krisztián 2020