Étlap

Előételek

Szent jakab kagyló, prosciutto,

zsálya, sárgarépa

8.500.-

Polip carpaccio, édeskömény,

citrus, menta

8.500.-

Olasz felvágottak a falumból

6.500.-

Kacsamáj terrine, dió,

keserű csokoládé, kakukkfű

7.500.-

Burrata, cékla, alma, torma

5.500.-

Friss kerti saláta,

spárga, retek, cikória

4.500.-

Levesek

Póréhagyma leves,

füstölt ricotta

4.500.-

Fehér spárgakrémleves,

eper, balzsamecet

4.500.-

Hallevesünk gyömbérrel

6.500.-

Tészták

Fekete tagliolini, sáfrány, zucchini,

garnéla

8.500.-

Linguine, languszta

19.500.-

Fausto’s paccheri

6.500.-

Tagliatelle bolognese

6.500,-

Risotto, pesto, burrata

7.500.-

Tortelli, kacsamáj, szezonális gombák

8.500.-

Főételek

Rib-eye, padlizsán, paradicsom salsa

18.000.-

Báránygerinc, káposzták, aszalt szilva jus

12.500.-

Marhapofa, polenta, gremolada

8.500.-

Tőkehal, karalábé, kókusz, mangó

10.500.-

Vörös csattogóhal, zöldspárga, zöldfűszerek

13.500.-

Desszertek

Tiramisu

4.100.-

Citromtorta, meringue, mézfagylalt

4.100.-

Csokoládétorta, mogyoró,

piemonti mogyorófagylalt

4.100.-

Ricotta mousse, eper,

Gingerino-narancs  sorbet

4.100.-

Házi fagylalt

3.000.-

Sajtválogatás

4.800.-