Simply Fausto

"Carnia is a special corner of the Friuli Venezia Giulia region. I was born there, spent my childhood there, my basic values ​​and principles come from there.

I was able to work in great places around the world when I was young, my master Ferdinando Alzetta started me on my career, and Angelo Paracucchi it was determined by my entire work.

My ideas about food, flavors, are based on simplicity, when simplicity becomes culture, a healthy and balanced kitchen is born. For me, nutrition has a fundamental value, it is one of the pillars of our health. It would be difficult to exist without vegetables, big my favorites are fresh sea fish, I eat meat with pleasure but in moderation, and I regularly choose from our vegan and vegetarian dishes." (Fausto Di Vora)

  • Fausto's Signature

    The iconic dishes of Fausto's, which have been on the menu for years with small changes, seasonally reimagined

    Further information 
  • Fausto's Gift Card

    Fausto's experience as a gift

    Further information 
  • Változások és meglepetések - I. fejezet

    Változások és meglepetések - I. fejezet

    Az elmúlt hónapokat rengeteg új érzéssel, tanulsággal, tapasztalattal gazdagodva éltem. Gyakran ragaszkodunk dolgokhoz, igyekszünk elkerülni az ismeretlent, nehezen hagyjuk el a járt utat a járatlanért. Az állandóságra, biztonságra, kiszámíthatóságra való...

    Változások és meglepetések - I. fejezet

    Az elmúlt hónapokat rengeteg új érzéssel, tanulsággal, tapasztalattal gazdagodva éltem. Gyakran ragaszkodunk dolgokhoz, igyekszünk elkerülni az ismeretlent, nehezen hagyjuk el a járt utat a járatlanért. Az állandóságra, biztonságra, kiszámíthatóságra való...

  • Vince Magazin - Fausto és Marco Di Vora

    Vince Magazin - Fausto és Marco Di Vora

    Családi vállalkozásként azokra az értékekre építünk, mely megkülönböztetik a családi közösségeket bármely más vállalati közösségtől: az alkalmazkodás, sokoldalúság, hosszútávú elköteleződés, a közös jóra való törekvés közel három évtizede tartó sikerük...

    Vince Magazin - Fausto és Marco Di Vora

    Családi vállalkozásként azokra az értékekre építünk, mely megkülönböztetik a családi közösségeket bármely más vállalati közösségtől: az alkalmazkodás, sokoldalúság, hosszútávú elköteleződés, a közös jóra való törekvés közel három évtizede tartó sikerük...

  • Olasz Gasztronómiai Világhét 2023 November 13-19

    World Italian Gastronomy Week 2023 November 13-19

    The Italian Academy of Culinary Arts is a unique institution, operating for fifty years with the aim of preserving the invaluable heritage of the Italian gastronomic tradition both in Italy...

    World Italian Gastronomy Week 2023 November 13-19

    The Italian Academy of Culinary Arts is a unique institution, operating for fifty years with the aim of preserving the invaluable heritage of the Italian gastronomic tradition both in Italy...

1 / 3